Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Afzuigen in stijl

 

Een goed afzuigsysteem in de keuken zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in huis op pijl blijft en dat de lucht schoon blijft. Naast de functionaliteit, mogen afzuigkappen gezien worden en zijn ze steeds makkelijker schoon te houden. Voor welke uitvoering u ook gaat, bij Keukenstudio Paul vindt u altijd de juiste afzuigkap. Hieronder een aantal bijzondere merken uit het uitgebreide aanbod afzuigkappen. 

 

Elica, uniek design

De Elica afzuigkap transformeert met haar innovatieve modellen ook uw keuken tot een unieke omgeving. De designers van het Italiaanse merk ontwerpen afzuigkappen die bijna niet te herkennen zijn als afzuigkap. Elica staat bekend om de afzuigkappen die er uitzien als een lamp. Ze zijn gemaakt van metaal en glas. De meeste hangen met staalkabels aan het plafond of worden aan de wand bevestigd.  

 

Faber, sterke visuele impact

De schouwkappen van Faber zijn fraaie designmodellen die ergonomisch en eenvoudig in het gebruik zijn. Faber staat bekend om het vrijwel geluidloze “up and down” mechanisme, waarmee de schouwkap met de afstandsbediening automatisch naar het plafond of naar het kookveld bewogen kan worden. Het is mogelijk diverse Faber schouwkappen uit te voeren met een nieuwe generatie LED-spotverlichting die een optimale verlichting van de kookplaat garandeert.

 

BORA, een revolutie in de keuken

De BORA kookveldafzuiging zorgt er voor dat kookwasem en –geurtjes meteen worden weggezogen waar het ontstaat: direct bij het kookveld, direct uit de pan, braadslee, koekenpan of grill. BORA gebruikt hiervoor een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookwasem. De voordelen van BORA: vrij zicht, rust, klimaat, vrijheid bij de planning, energie besparen, reinigen en kwaliteit.

Wij geven u graag een demonstratie, u kunt hiervoor het beste een afspraak maken.

 

In de showroom zijn verschillende modellen afzuigsystemen te zien, wij vertellen u uiteraard graag meer over de toepasbaarheid.

 

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >