Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Badkamermeubels op maat

 

Interieurinrichting in de badkamer is vaak een enorme uitdaging. Vooral als u te maken heeft met bepaalde maten of als u specifieke wensen heeft. U kunt het juiste model niet vinden omdat het alleen leverbaar is in een standaard maat of u bent eigenlijk op zoek naar iets unieks. Een badkamermeubel op maat is eigenlijk wat u zoekt. Keukenstudio Paul ontwerpt en produceert ook meubels op maat. Samen met u creëren we een meubel die past bij uw persoonlijke wensen.

 

Onze maatmeubelen zijn voor elk budget leverbaar

Uw badkamermeubel op maat wordt een mooie toevoeging aan uw interieur. Als basis voor onze meubels gebruiken wij onderdelen die we ook gebruiken voor keukens. Uiteraard houden we rekening met de vochtige ruimte. De kasten en fronten van César zijn uitermate geschikt voor een badkamer. Daarnaast maken we gebruik van allerlei materialen, uw wensen staan hierbij centraal. De mogelijkheden zijn groot, van greep loze deuren, brede lades met vakverdeling tot werkbladen met spatrand.  

 

De afwerking is van hoog niveau

Het opmeten van uw badkamer komen wij persoonlijk vooraf bij u doen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw meubel gemaakt gaat worden. De meubels zijn van topkwaliteit en daar hoort een deskundige begeleiding bij. Ook bij het plaatsen zetten wij de beste vakmensen in. Zij zorgen er indien nodig voor dat de pas- en sluitstukken perfect aansluiten voor een schitterend eindresultaat. Naast het meubel kunt u bij Keukenstudio Paul ook terecht voor werkbladen en tegels.   

 

Aantrekkelijke badkamer 

“Het is mooi om te zien dat we onze klanten die eerder een keuken bij ons kochten ook een badkamermeubel kunnen leveren. Ze zijn tevreden over de kwaliteit en de uitstraling en willen dat ook in de badkamer.”, zegt Theo van Vliet. De badkamer is naast de keuken voor veel mensen een belangrijke plek, een plek waar u zich heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. 

 

Ook een mooi maatmeubel, waar u elke dag, jaren lang van kunt genieten? Verwen uzelf en maak snel een afspraak met een van onze specialisten.

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >