Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Paul van Vliet: "Ik vertel graag over onze ervaringen en deel tips over alles rondom de keuken."

Blog di Paul

 

Wat zeg je nou? Is mijn witte keuken niet meer van deze tijd?? Neeeee, ik heb het niet over een trend op keukengebied. Ik heb het over ons bekende autootje! Ofwel de Paulus-mobiel, zoals deze door vrienden en kennissen genoemd wordt.
30 maart 2017
Ondanks de waarschuwende borden van de ijsclubs wagen we ons massaal op het natuurijs. Niet verstandig misschien, maar wel begrijpelijk. Bij Nederlanders ontstaat er collectieve (schaats)koorts als het (eindelijk) weer eens beneden het vriespunt komt. Zoals in dat mooie weekend.
23 januari 2017
Als je dagelijks ‘in de keukens’ zit, zoals wij, is dat natuurlijk een inspirerende omgeving. Of dat voor alle keukenleveranciers zo werkt, weet ik niet. Misschien is het wel zoals bij de timmerman thuis, waar de deur klemt. Of de schoenmaker, wiens kinderen spreekwoordelijk op versleten zolen lopen. Maar… bij ons dus niet.
9 januari 2017
Het einde van 2016 is alweer in zicht. Ook dit jaar is weer ontzettend snel gegaan! Maar helemaal voorbij is het nog niet, de kerstdagen en oud en nieuw staan nog voor de deur.
20 december 2016
Voor keukenprinsen en -prinsessen zijn de feestdagen aan het eind van het jaar meestal geen ontspannen momenten. Tips voor de culinaire feestdagen.
1 december 2016
De laatste tijd krijgen we nogal wat vragen over een leuk, natuurlijk product met een tot de verbeelding sprekende naam: kopshout. Veel mensen die er voor het eerst mee kennis maken, vinden het grappige plankjes die tot één blok aan elkaar lijken geperst. Dat ziet er niet alleen heel grappig uit, zo’n gevarieerd houtmozaïek, maar het is ook heel doelmatig.
4 oktober 2016
Sluit je ogen en probeer jouw droomkeuken voor de geest te halen. Hou je van een strak, minimalistisch design? Met glas, staal en alles weggewerkt achter glanzende panelen? Of kies je voor een authentiek, rustiek blok met een dampend fornuis waarop de hele dag heerlijke soepen en sauzen pruttelen.
6 september 2016
Stel de vraag “Hoe maakt u het”, dan denkt er niemand aan recepten. Je toont interesse in het welzijn van je gesprekspartner. Maar bij de vraag: “Wat maak jij vanavond?” denkt vrijwel iedereen meteen aan koken.
7 juli 2016
Voor veel mensen is vakantie een periode waarin ze extra aandacht besteden aan het eten en drinken op hun bestemming. Dat kan zijn op de camping, waar kampeerders op lokale markten lekkere verse spullen halen en daarmee kleinschalig kokkerellen voor de tent of vouwwagen....
28 juni 2016
Wat is het toch heerlijk om weer even in de provincie Venetië te zijn, met haar onafzienbare wijngaarden waar de Proseccodruiven welig tieren. Ja, dat klinkt heerlijk, maar het was écht maar even: twee dagen. Geen snelle vakantietrip, maar een werkbezoek aan de fabriek van Cesar, om te kijken naar de nieuwe collectie.
25 mei 2016

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >