Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Wit maakt plaats voor grijs

 

30 maart 2017

Wat zeg je nou? Is mijn witte keuken niet meer van deze tijd??

Neeeee, ik heb het niet over een trend op keukengebied. Ik heb het over ons bekende autootje! Ofwel de Paulus-mobiel, zoals deze door vrienden en kennissen genoemd wordt. 

 

Op het gebied van keukens zijn we constant bezig met vernieuwing, maar ons trouwe autootje ging toch al vanaf de opening van de keukenstudio mee. Tijd voor verandering! Het oude beestje begon wat mankementen te vertonen en daarbij werd het ook wel tijd ons logo wat op te frissen, dus een nieuwe belettering komt ook van pas. Vanaf nu zal Theo, Joyce, Shandy of ik aan komen rijden in een grijze Caddy! Theo van Theo Design! en Keukenstudio Paul hebben samen aan de (keuken)tafel gezeten om te bespreken welk logo de keukenstudio verdient. We zijn er bijna uit, maar houden je nog even in spanning.... de foto's volgen binnenkort want wij zijn uiteraard erg trots op deze vernieuwing. 

 

Ciao!

Paul
 

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >