Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Paul van Vliet: “Bij César is de vormgeving altijd mooi in balans.”
Theo van Vliet: “De kwaliteit van César is gewoon top!”
Paul van Vliet: “Bij César is de vormgeving altijd mooi in balans.”
Paul van Vliet: “César is innovatief en zeer vernieuwend.”

César, betaalbaar design van hoge kwaliteit

 

Innovatief en toegankelijk

César is één van de grootste Italiaanse avantgardistische keukenfabrikanten. De stijlvolle elementen en moderne details van het zeer uitgebreide productengamma zijn een lust voor het oog. De ontwerpers van César weten als geen ander materialen als hout, lak en RVS te combineren tot toegankelijke keukens en gebruiken materialen en technische aspecten op een innovatieve manier, met de nadruk op minimalisme.

 

Prachtig Italiaans design

Paul van Vliet werkt al vanaf de start van de keukenstudio met César: “César is een prachtig voorbeeld van Italiaans design, met extreem strakke naden tussen de deuren. De vormgeving is altijd in balans en het maatwerk is heel mooi.” Het Italiaanse blijkt ook uit de aandacht voor details in combinatie met kleur en vormgeving.

 

Een kunstig topmerk

Dit merk biedt veel verschillende stijlen van natuurlijk klassiek tot strak design. Theo van Vliet: “Een César keuken is een kunstwerk in je huis. Het is een zeer vernieuwend merk en de samenwerking is altijd plezierig. Bovendien is de kwaliteit van de hele lijn gewoon top!” De topkwaliteit blijkt uit de harde persing van het spaanplaat, het goede hang- en sluitwerk en de aluminium plinten, dit maakt dat een César keuken er na tien jaar nog als nieuw uitziet.

 

Kom de Italiaanse sfeer proeven in onze showroom in Nootdorp en laat u adviseren door onze specialisten.

 

Vraag de brochure aan!

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >