Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Paul en Theo van Vliet: “Het mooiste is als we 100% het vertrouwen krijgen om wat goeds te maken.”
Theo van Vliet: “Wij leveren keukens in alle prijscategoriën zonder onze kwaliteitsnormen overboord te gooien.”
Paul van Vliet: “We werken allemaal met hetzelfde doel: het de klant naar de zin maken.”

Familie met passie voor het vak

 

Een familie die het u graag naar de zin maakt

Paul en Theo van Vliet zijn samen met Shandy het gezicht van Keukenstudio Paul van Vliet. Ze werken alle drie met hetzelfde doel: het de klant naar de zin maken. Maar ook de vervoerders, monteurs en andere specialisten zorgen goed voor de klanten van de keukenstudio. De samenwerking binnen de familie, maar ook met het personeel en de toeleveranciers is uniek. Theo van Vliet: "Mensen die voor ons werken hebben hart voor de klant en de zaak." Keukenstudio Paul van Vliet laat in de showroom de veelzijdigheid van de Italiaanse merken zien en staat daardoor bekend als dé Italiaanse keukenspecialist.

 

Paul van Vliet wilde in 2003 graag zijn eigen visie op keukens en service in praktijk brengen en zijn liefde voor Italiaans design laten zien. Vanzelfsprekend waren vader Theo en moeder Jeannet vanaf het begin enorm betrokken bij Keukenstudio Paul van Vliet. Paul: "Jeannet ondersteunt bij de boekhouding. Shandy is als gastvrouw een belangrijke schakel in de orderverwerking."

 

Passie voor het keukenvak

Paul ziet het als een uitdaging om een mooi keukenplan te maken dat bij iemand past: “Mijn passie is mooie keukens maken. Dat betekent goed luisteren en daar nemen wij ruim de tijd voor. Iedereen is welkom en nemen wij op in de familie.” Theo brengt zijn enorme ervaring graag voor u in de praktijk: "Wij vinden het vooral mooi om binnen de aangegeven grenzen het maximale te bieden. Daar lopen wij graag een stapje harder voor. Serviceverlening zit in onze genen."

 

Kom naar de showroom en ervaar de 'Van Vliet sfeer!'

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >