Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Paul van Vliet: “Valcucine is de absolute top van de markt, vooral in kwaliteit.”
Paul van Vliet: “Bij César is de vormgeving altijd mooi in balans.”

Liefde voor Italiaanse keukens

 

"De basis van de Italiaanse keuken is eenvoud," vertelt Paul van Vliet. "Tegelijkertijd is de techniek erachter enorm mooi en verfijnd, daar raken wij niet over uitgepraat. De klant merkt onze liefde voor Italiaanse keukens al bij binnenkomst in Keukenstudio Paul van Vliet."

 

Italiaanse keukenspecialist

De keukenstudio laat Italiaanse keukens zien in verschillende stijlen, van landelijk en klassiek tot modern design. Met de merken Valcucine, Meccanica, César en Stosa beschikt Paul van Vliet over alle ingrediënten om vanuit het centraal gelegen Nootdorp in de Randstad heel Nederland kennis te laten maken met Italiaanse keukens. Door deze grote verscheidenheid mag Keukenstudio Paul van Vliet zich met recht dé Italiaanse keukenspecialist noemen.

 

Showroom vol Italiaans design

Paul: “Ik werk graag met mooie keukens, vandaar ook de keuze voor Italiaanse merken. Elk merk heeft iets specifieks en dat laten wij u graag zien.” Vader Theo van Vliet is het hier helemaal mee eens: “Alle merken samen geven ons de gelegenheid om het hele spectrum van keukens te bieden voor ieder budget. Wij zijn trots op onze 450 m2 grote showroom vol met Italiaans design.”

 

'Mijn huis is jouw huis'

Wij verwelkomen u graag aan de keukentafel in 'ons huis' en ontwerpen met u de keuken die bij u past. Samen met een hele familie zetten wij ons voor u in, vanaf het begin tot oplevering. Ook bij de installatie en de oplevering heeft u onze volledige aandacht.

 

Ervaar onze liefde voor de Italiaanse merken en maak kennis met uw nieuwe keuken.

 

Vraag de brochure aan!

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >