Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Handgemaakte massief houten keukens

 

Houd u van een natuurlijke, warme uitstraling, duurzaam en een zeer hoge kwaliteit? Dan valt een massief houten keuken vast bij u in de smaak. Hout geeft een zeer indrukwekkende uitstraling in elk gewenste stijl. Paul geeft als voorbeeld: “Robuust houten deuren met een strakke lijn of een glad front in combinatie met een betonnen blad geeft een prachtige moderne,  warme uitstraling.” Theo: “Of handgesneden panelen met sierlijke ornamenten of lijsten voor een meer landelijke look.”

 

Eigen karakter

Iedere keuken die wij maken is bijzonder, maar een keuken van hout is wel extra speciaal. Elk stuk hout is namelijk uniek en met de verschillende soorten behandel- en bewerkingsmethodes krijgt u een zeer bijzondere op maat gemaakte keuken. Keukenstudio Paul werkt met vaklieden die van ambachtelijk vakmanschap weten. Alle houten onderdelen worden met de hand gemaakt.

 

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Achter de massieve houten fronten van de keukenkasten zit 18 mm watervaste kastrompen en 8 mm dikke achterwanden. Samen met eerste klas hang- en sluitwerk zorgt dit voor een oogverblindende uitstraling en een superieure kwaliteit. Een massief houten keuken hoeft overigens niet duur te zijn. Wij passen de keuken aan uw budget aan. Ook leveren wij werkbladen van massief hout.

 

Hout, een verstandige keuze

Keukenstudio Paul werkt met FSC gecertificeerd hout. De houten materialen zijn gegarandeerd duurzaam ingekocht. Daarnaast is hout eenvoudig te bewerken in geval van een beschadiging. Een houten keuken is goed te onderhouden en te behandelen. Het is wel belangrijk dat hout niet teveel werkt door vocht en temperatuurverschillen. Met de verwerking van de elementen worden daarom lamellen gebruikt. Samen met een goede luchtvochtigheid in huis, kunt u lang genieten van een massief houten keuken.

 

Op onze Facebookpagina staan nog meer foto's

 

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >