Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Theo van Vliet: "Meccanica keukens zijn anders dan andere keukens."
Paul van Vliet: "Bezitters van een Meccanica keuken zijn dolenthousiast over de combinatie- en bouwmogelijkheden."
Theo van Vliet: "Meccanica is een zeer onderscheidend merk."
Paul van Vliet: ’Wij beschikken over een representatieve extra showroom in Leiden en Friskijkers over een fijne werkplek; een smaakvolle combinatie!’
Paul van Vliet: "Een Meccanica keuken kan gemakkelijk uit elkaar gehaald worden en worden verhuisd."
Paul van Vliet: "Door het demontabele buizenframesysteem kan de keuken later worden uitgebreid."

Meccanica, een leven lang keukenplezier

 

Op en top duurzaam design

Spelen met meccano is niet alleen voorbehouden aan kinderen. Met de keukenlijn van Demode, Meccanica, kunt u uw eigen keuken bouwen en herplaatsen. De ingenieurs van het Italiaanse keukenmerk Valcucine hebben deze lijn bedacht en ontworpen voor mensen die van industrieel design en duurzaam houden. Deze keukens kunnen keer op keer hergebruikt worden en zijn bovendien 100% te recyclen.

 

Uiterst sterk materiaal

De metalen frames zijn licht en gemakkelijk door middel van een verbindingssysteem aan elkaar te bevestigen. Paul vindt het systeem bijzonder: “Als het nodig is, kan een Meccanica keuken heel gemakkelijk uit elkaar gehaald worden en worden verhuisd. Ook een compleet andere opstelling is mogelijk.” Het systeem is licht, oersterk en de gebruikte materialen zijn water- en stoomvast. De keuken blijft mooi ook bij intensief gebruik.

 

Anders dan andere keukens

“Deze keukens zijn anders dan andere keukens”, licht Theo toe. “Er zijn veel punten waarin Meccanica zich onderscheidt ten opzichte van andere merken.” De belangrijkste punten van onderscheid gaan over duurzaamheid, de fabricage zonder milieubelastende lijm en de snelle montage door middel van een mechanisch verbindingssysteem. Paul: “Bezitters van Meccanica zijn dolenthousiast over de combinatie- en bouwmogelijkheden.” Door gebruik van het demontabele buizenframesysteem kan de keuken later gemakkelijk worden uitgebreid met extra kasten en deuren.

 

Door de slank ontworpen frames en de open vakken oogt de keuken zeer modern en past in elke denkbare ruimte. Door de grote keuze aan materialen kan op een zeer eenvoudige manier een keuken op maat gebouwd worden.

 

Zien is geloven. In de showroom aan de Laan van Ambacht in Nootdorp vertellen we u precies hoe Meccanica werkt. Maak snel een afspraak!

 

Lees meer over hoe wij eerder een Meccanica keuken plaatste in Leiden in het artikel ’Werkplek als showroom’

 

Vraag de brochure aan!

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >