Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Nieuws

 

Tijdens het boodschappen doen via een app op je telefoon zien wat er nog in de koelkast ligt? Dit is een van de vele mogelijkheden van de nieuwste ontwikkeling. Home Connect is de app waarmee je het hele huishouden kunt regelen.
16 november 2016
Het bedrijvenpark waar Keukenstudio Paul van Vliet gevestigd is heeft op 18 juni 2016 een Open Dag.
11 juni 2016
Is vintage modern wonen jouw stijl? Dan heeft het Italiaanse keukenmerk Stosa een inspirerende lijn. Deze keukens hebben een stedelijke uitstraling, vandaar de naam City.
17 februari 2016
Wanneer je als huiseigenaren met elkaar een ecologisch verantwoorde woonwijk gaat bouwen, wil je je maatschappelijke idealen natuurlijk doorvoeren tot in detail.
4 januari 2016
Keukenstudio Paul van Vliet sluit samenwerking met Bezorggroente.nl Wie in een mooie nieuwe Italiaanse keuken investeert, moet deze ook meteen inwijden met de beste ingrediënten uit onze streek.
12 december 2015
De nieuwste collectie Smeg klein huishoudelijke apparatuur en toonbeeld van design Made in Italy, is verkrijgbaar bij de Italiaanse Keukenstudio Paul. De apparaten in jaren 50 stijl zijn echte eyecatchers, ontworpen voor wie zich als echte chef in de keuken wil wanen.
13 augustus 2015

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >