Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Fenix heeft een matte en diepe kleur
Fenix is zelfhelend
Fenix is compact en extreem glad

De nieuwste technologie voor keukenwerkbladen

 

16 december 2014

Keukenstudio Paul is er trots op de nieuwste technologie in keukenwerkbladen te voeren. Het gaat om de zogenaamde Fenix werkbladen. Wat maakt dit type werkblad dan zo bijzonder? Het materiaal van dit keukenblad is ontwikkeld in het laboratorium van de Italiaanse fabriek, Arpa Industriale.

 

De techneuten van Arpa Industriale hebben gebruik gemaakt van de nieuwste kennis op het gebied van nanotechnologie en daarom heeft dit blad bijzondere eigenschappen:

  • Het materiaal heeft een matte en diepe kleur en laat geen vingerafdrukken zien,
  • het oppervlak is compact en extreem glad, het blad voelt zijdezacht aan en
  • het werkblad is zelfhelend.

 

Zelfhelend keukenblad

De zelfhelende eigenschap van het blad werkt als volgt. Bij lichte, oppervlakkige krassen, strijkt men met een lauwwarme strijkbout over een zachte doek die op het keukenwerkblad ligt. Daarna even wrijven met diezelfde doek en het oppervlak ziet er weer uit als nieuw! Daarnaast zijn de Fenix werkbladen vormvast (ook bij temperatuurveranderingen), niet statisch, kras, stoot- en schuurvast, hittebestendig, hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

 

Fenix kan in allerlei aansprekende kleuren en dessins gemaakt worden. Geïnspireerd door de natuur kunt u denken aan warme én koele winterwitten uit het winterlandschap, intense grijstonen van diepe meren of het beige en magnolia die doen denken aan zand en aarde. Er zijn ook donker vergrijsde en licht vergrijsde houtdessins verkrijgbaar.

 

 

Toepassing en meerwaarde keuken

Naast het werkblad kan Fenix ook verwerkt worden voor andere toepassingen. Omdat het materiaal zo mooi en puntgaaf is afgewerkt, wordt Fenix ook dikwijls gebruikt voor bijvoorbeeld meubels, badkamers en werkruimtes, maar dus ook voor complete keukens. Voor de Italiaanse keukens van Keukenstudio Paul van Vliet is Fenix een meerwaarde. Fenix is breed toepasbaar en geeft de keuken iets bijzonders door de diepe kleur en de matte en rijke uitstraling. Er zijn verschillende diktes, kleuren en dessins verkrijgbaar. Keukenstudio Paul van Vliet heeft een uitgebreide monstercollectie in huis en haalt Fenix rechtstreeks voor u uit Italië.

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >