Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Shandy: "Uw wensen en mogelijkheden staan centraal bij het ontwerp op maat van uw ideale keuken"
Quooker, de kokend-water-kraan. Laat een quooker inbouwen in uw huidige werkblad!
De noodkeuken, de oplossing tijdens een verbouwing, geleverd en aangesloten op de door u aangegeven locatie.

Van minimale aanpassingen tot complete verbouwing

 

Bestaande keuken renoveren?

Soms is het voordelig om uw bestaande keuken met wat kleine aanpassingen opnieuw te laten stralen. Keukenonderdelen zijn te vervangen zolang de basis van de keuken in orde is. Een nieuw werkblad, nieuwe deuren, grepen of inbouwapparatuur, het kan allemaal. Veel producten uit onze collectie zijn toepasbaar. Paul: “Wij hebben ruime ervaring met keukenrenovatie. Samen met de klant bespreken we de wensen en kijken we naar de mogelijkheden.” 

 

Ook voor een cascokeuken

Een cascokeuken is een keuken zonder inbouwapparatuur. U schaft zelf de apparatuur aan en voor de overige onderdelen van uw nieuwe keuken komt u naar Keukenstudio Paul van Vliet. Wij helpen u met de juiste maatstellingen en het uitzoeken van de kasten en het werkblad. Indien gewenst leveren wij de keuken inclusief montage van de eigen apparatuur.

 

Complete verbouwing

Paul en Theo krijgen regelmatig het verzoek om het hele traject te regelen en de keuken gebruiksklaar op te leveren. Dat betekent dat ze de elektricien, loodgieter, timmerman, stukadoor en schilder voor u contracteren en de planning in de gaten houden. Paul: "Wij werken uitsluitend met bekwame vakmensen, die het van het begin tot het einde graag goed doen. En wij laten de keuken keurig achter, zodat het genieten direct kan beginnen." En zit u een tijdje zonder keuken, dan kunt u gebruik maken van de noodkeuken, voorzien van een rvs werkblad met spoelbak, 2 elektrische kookplaten, een koelkast met vriesvak en werkruimte. 

 

Beleef het zelf

Ook voor het renoveren van uw huidige keuken doet u volop inspiratie op bij Keukenstudio Paul.

Bij binnenkomst in de showroom staat u direct tussen schitterende keukens. Tussen de opstellingen wordt u verrast door sierlijke tegels en fronten in massief hout. Loop rond en voel de verschillende materialen en bewonder de bijzondere afzuigkappen en werkbladen. Er is voor elk budget een complete keuken samen te stellen. Lees meer over onze liefde voor Italiaanse keukens.

 

Vraag een brochure aan!

 

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >