Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Theo van Vliet: “Service zit in de genen van deze familie.”

"Service zit bij ons in de genen"

 

U bent van harte welkom

Iedereen is van harte welkom bij Keukenstudio Paul van Vliet, dé Italiaanse keukenspecialist met hart voor u en uw keuken. U kunt kiezen uit keukens in alle prijscategorieën die allemaal voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

 

Eerlijk verhaal voor ieder budget

Paul van Vliet geeft u het eerlijke verhaal: "We hebben altijd geïnvesteerd in open en eerlijk offreren en specificeren alle details. Onder de streep staat een netto bedrag. Wij bieden graag de maximale mogelijkheden binnen de aangegeven grenzen."

 

Unieke 'Van Vliet service'

Gedurende het traject heeft de klant één contactpersoon die alle stappen controleert en voor u klaarstaat. Theo van Vliet: "Iedere klant bieden wij de unieke 'Van Vliet service'. Het traject begint bij het gastvrij ontvangen van klanten. Wij komen zelf de keuken opmeten bij de klant en begeleiden het hele traject. Onze service stopt niet bij het bestellen van de keuken, maar loopt door tot de complete oplevering van de keuken."

 

Vakbekwame mentaliteit

Paul en Theo krijgen regelmatig het verzoek om het hele traject te regelen en de keuken gebruiksklaar op te leveren. Dat betekent dat ze de elektricien, loodgieter, timmerman, stukadoor en schilder voor u contracteren en de planning in de gaten houden. Paul: "Wij werken uitsluitend met bekwame vakmensen, die het van het begin tot het einde graag goed doen. En wij laten de keuken keurig achter, zodat het genieten direct kan beginnen."

 

Laat u gastvrij onthalen en ervaar de unieke 'Van Vliet service'!

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >