Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Smeg apparaten in levendige kleuren en retro design

 

De collectie Smeg klein huishoudelijke apparatuur, toonbeeld van design Made in Italy, zijn apparaten in jaren 50 stijl en zijn echte eyecatchers. Ze zijn ontworpen voor wie zich als echte chef in de keuken wil wanen. Maar ook voor degenen die zich graag omringen met kleur, design, bijzonder ontwerp en die de hoogste prestaties verwachten.

 

Stijlvol ontwerp

De Jaren 50 lijn is ontstaan door een fusie tussen technologie en design, functionaliteit en stijl en doet - door het gebruik van ronde vormen en warme kleuren - terugdenken aan de jaren 50. De jaren 50 lijn weerspiegelt de visie van Smeg: passie voor innovatie en oog voor detail. De stijlvolle producten zijn ontworpen in samenwerking met de architecten Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van deepdesign.

 

Van broodrooster tot mixer

Details geven karakter aan een voorwerp, sfeer of interieur. Individuele elementen die samenkomen, in het oog springen en indruk maken. Dat is het grote potentieel van de nieuwe jaren 50 klein huishoudelijke apparaten; details die waarde toevoegen aan het geheel. Van broodrooster 2x2 of 2x4 tot waterkoker en van blender tot keukenmachine; Smeg garandeert uniek design gecombineerd met optimale prestaties. Het zijn stuk voor stuk producten met een eigen persoonlijkheid, voor de thuiskok met karakter.

 

 Broodrooster 2x2 

 € 139,00

   bestellen
 Broodrooster 2x4  € 169,00  niet leverbaar in rose en groen  bestellen
 Keukenmachine  € 549,00   niet leverbaar in rose en groen  bestellen
 Waterkoker  € 139,00    bestellen
 Variabele waterkoker (temperatuur)  € 169,00  

 bestellen

 Blender  € 229,00  niet leverbaar in rose en groen  bestellen

gratis thuisbezorgd

 

Beschikbare kleuren (zie overzicht):

  • Rood
  • Zwart
  • Rvs/chroom (meerprijs € 30,00)
  • Geel
  • Blauw
  • Roze
  • Groen

 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.smeg50style.com/nl 

 

Interesse in Smeg apparatuur?

Geef uw bestelling door via het bestelformulier of kom langs in onze showroom in Nootdorp, wij laten de modellen graag aan u zien.

 

 

         

 

 

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >