Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Sosa City voor een vintage look and feel
Paul van Vliet: "Mooi design hoeft niet duur te zijn”
Theo van Vliet: "Een Stosa keuken is van hoogwaardige kwaliteit”
Paul van Vliet: "Stosa keukens hebben een Toscaanse twist”
Theo van Vliet: "Met Stosa voelt iedereen zich thuis"
Paul van Vliet: "De moderne lijn van Stosa is zeer verrassend"

Stosa, betaalbaar Italiaans design

 

Een kwalitatief, betaalbaar, sterk en innovatief merk

Met de keuze het dealerschap voor Stosa keukens te gaan voeren, maakt Keukenstudio Paul de aanschaf van echte Italiaanse designkeukens definitief haalbaar voor iedereen. Het merk Stosa die al sinds 1964 keukens produceert, staat voor betrokkenheid, eerlijkheid, respect voor de natuur en originaliteit. En die waarden vind u terug in hun schitterende keukens. Theo van Vliet: ”Stosa ontwerpt en produceert kwalitatief hoogwaardige keukens die betaalbaar zijn voor mensen met een kleiner budget. Het is bovendien een sterk en concurrerend merk als het gaat om de innovatieve toegepaste technologieën.” Paul van Vliet legt verder uit dat Stosa betaalbaar blijft door het standaardiseren en optimaliseren van processen.

 

Ruime keuze

De collectie is veelzijdig en uitgebreid. Er is een uitgebreide keuze in uitvoeringen, van modern en tijdloos tot klassiek. Theo bewondert met name de klassieke lijn: ”Stosa is gevestigd midden in Toscane en staat van oudsher bekend om keukens met een duidelijke klassieke sfeer, verrijkt met de verleiding en de luxe van ambachtelijk hout.” Maar Stosa heeft ook de vertaalslag weten te maken naar tijdloos en modern. Deze keukens zijn verrassend. Bijzonder is bijvoorbeeld de Stosa Cucine lijn, de ‘Maya’. Door elementen gedurfd te combineren, ontstaat er een hypermoderne kwaliteitskeuken die ook nog eens praktisch en functioneel is. Of Stosa City, voor een vintage keuken.

 

Toscaanse twist

Stosa maakt keukens om – zoals de makers van Stosa het zelf zeggen – het leven van de gebruikers op de gezelligste plek in het huis, gemakkelijker te maken. Het familiebedrijf vertaalt dit criterium succesvol en daarom voelen mensen zich zo snel thuis in hun keukens. De typische warme uitstraling, kleuren en natuur uit het landschap van Toscane zitten in het DNA van deze Toscaanse keukens!

 

Kom naar de showroom in Nootdorp en laat u verbazen over de mogelijkheden van het betaalbare designmerk Stosa.

 

Vraag de brochure aan!

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >