Maak een afspraak

    (015) 310 15 69

Wand- en vloerbekleding zijn geselecteerd op uniek design, kwaliteit en uitstekende toepasbaarheid
Wand- en vloerbekleding zijn geselecteerd op uniek design, kwaliteit en uitstekende toepasbaarheid

Wand- en vloerbekleding met karakter 

 

Bij iedere inrichting vindt u bij Keukenstudio Paul van Vliet gemakkelijk bijpassende wand- en vloerbekleding. Standaard tegels zijn er niet te vinden. Net als de keukens, zijn ze geselecteerd op uniek design, kwaliteit en een uitstekende toepasbaarheid. “De Italiaanse tegels en decoratieve wandbekleding sieren de showroom”, aldus Theo van Vliet.

 

Vooruitstrevend assortiment wand- en vloertegels

De Italiaanse tegels zijn zeer modern en uitgesproken. Het zijn stuk voor stuk schitterende (decor)tegels in verrassende afmetingen, motieven en kleuren. De cementkleurige tegels met een neutrale-, beton- en steigerhout look zijn werkelijk prachtig. Er is een ruime collectie aan tegels met houtstructuur die niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden zijn. Deze tegels zijn ook uitermate geschikt om op de wand toe te passen. De variatiemogelijkheden met tegels is groot. Ze zijn er in allerlei vormen en maten en wat dacht u van het plaatsen van een decoratieve stempel? De tegels met houtstructuur zijn een uitermate goede vervanger voor houten vloerdelen. 

 

Verrassende decoratieve panelen

De houten panelen van Wonderwall Studios zijn een aanwinst voor uw interieur. Het gebruikte hout is zorgvuldig geselecteerd en afkomstig uit vervallen panden, verlaten huizen en van oude spoorbielzen en omgevallen bomen. Het is hout met een verhaal, en de houtbehandelaars weten precies hoe ze de eigenschappen van iedere houtsoort het beste tot hun recht kunnen laten komen in een eigen design. Er zijn verschillende soorten hout en bewerkingen leverbaar. Er is veel mogelijk, we kunnen u zelfs kokoshout laten zien, ook hier kunt u een prachtige wand mee bekleden.  

 

Breng een bezoek aan onze showroom om de collectie wandbekleding te komen bewonderen.

 

Voorkom dat je droomkeuken een dramakeuken wordt...

Lees het GRATIS e-book met 10 tips over indeling, mogelijkheden en het voorkomen van verkeerde keuzes. De ideale voorbereiding op een gesprek in elke showroom!

Download gratis e-book >