De Unit van Cesar is licht, luchtig en uniek

New York, Moskou, Istanboel: in de metropolen die de lifestyle trends weerkaatsen vind je de flagship stores van Cesar. Hét Italiaanse keukenmerk dat zich kenmerkt door passie, kwaliteit, design en eigenzinnigheid. 

De nieuwe Unit-collectie van Cesar bevestigt deze reputatie op een weergaloze manier. 

De Unit is een bijzondere keuken op poten. Of beter gezegd: pootjes. Want de metalen structuur van de Unit is zo rank en slank, dat het bijna is alsof de keuken een paar decimeter boven de grond zweeft. Minimalisme op zijn mooist. En tegelijkertijd op zijn sterkst. Want het slanke metalen frame waarin de keuken rust is zo sterk, dat het moeiteloos een afstand van 2.40 meter overspant zonder tussensteun (lees: zonder een pootje halverwege).

Het metalen frame is rank met vriendelijke korte rondingen op de hoeken. De constructie zit niet onder de body en de kastjes van de keuken, maar ertussen. Volledig aan het oog onttrokken. De vol- aluminiumbody is verkrijgbaar in talloze kleuren. De deuren zijn leverbaar in een breed scala van uitvoeringen – van gelakt tot hout.

De Unit heeft een luchtige en tegelijkertijd gedistingeerde look. Wat is het? Een vriendelijk meubel? Een fantastische keuken? Wat dacht je van beide? In de buitenlandse flagship stores explodeerde de vraag naar de Unit al kort na de introductie. Zo rank en tegelijkertijd robuust, zo luchtig en toch adembenemend: dat is nog nooit vertoond. 

Keukenstudio Paul heeft de eer om de Unit van Cesar te introduceren in Nederland.

Laat je inspireren (Unit 1, Unit 2, Unit 3) door de voorbeelden op onze website, maar kom ook een kijkje nemen in onze showroom!