BORA en de sensatie van kookveldafzuiging

Bij een (nieuwe) keuken horen een kookveld en een afzuiginstallatie. Maar hoe mooi zou het niet zijn als kookluchten direct verdwijnen? Vanaf de kookplaat ‘oplossen in het niets’ zonder afzuigkap? Dat kán. Met BORA. Kookplaat en afzuigsysteem inéén: de zogeheten kookveldafzuiging. Een revolutie in de keuken - en een systeem waarvan iedere keukenliefhebber gelukkig wordt. 

BORA combineert toegepaste natuurkunde met schitterend design. De afzuiging zit verwerkt in het aanrechtblad met een grote inductieplaat. BORA kookveldafzuigingen dragen het stempel ´100% Cleanrate´. De afzuiging staat kort op de pan. Zodra de warme lucht stijgt, wordt deze direct opgenomen en weggezogen. Vocht, maar ook vetdeeltjes, krijgen geen kans om zich te verspreiden in de woning.  Met als resultaat: een schonere kookplaat en een aangenamere geur in huis.  

De techniek verdwijnt in een onderkast en neemt zo geen opslagruimte in. BORA kookveldafzuiging wordt bediend via een touchscreen dat op een makkelijke plek is geplaatst. Ideaal: geen afzuigkap meer waaraan je je hoofd kunt stoten, waaronder je moet bukken en die je het zicht op de pannen ontneemt.  Alle ruimte voor een open en vrij keukendesign. 

De systemen van BORA zijn verkrijgbaar in meerdere modellen. Alle systemen zijn verkrijgbaar als luchtafvoer- of circulatiesysteem. Als het kan, verwerken we de afvoer naar buiten via een muur, de plintruimte of zelfs via de kruipruimte. Nog een mooi voordeel: het systeem is opvallend geluidsarm. Het geluid van de afzuiging is amper te horen. 

De voordelen van BORA:

  • Overal en altijd frisse lucht, ook tijdens het koken
  • Vrij zicht: geen storende afzuigkap op hoofdhoogte
  • Ontwerpvrijheid: meer ruimte in de keuken, meer plekken voor de kookplaat
  • Rust: BORA systemen zijn stiller dan conventionele afzuigkappen
  • Efficiëntie: hoog rendement van afzuiging (100% Clean Rate)
  • Makkelijk te reinigen en te onderhouden

Klik hier om naar de website van Bora te gaan >

We staan je graag te woord!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of het contactformulier.

 

Contact

(015) 310 15 69

info [at] keukenstudiopaul.nl

 

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

Contactformulier

To prevent automated spam submissions leave this field empty.