Over ons

In 2003 openden wij onze deuren. Met een passie. Een andere visie. Out-of-the-box denken en ontwerpen. Gespecificeerde offertes met netto prijzen. Openheid. Eerlijkheid. Originaliteit.  

Italiaanse keukens met 1001 mogelijkheden. Verfijnd en elegant door subtiele afwerkingen. Maar ook stoer en robuust met een stevige body. Er bestaat geen standaard keuken. Iedere ruimte is anders. Iedere situatie is anders.

Bij ons krijg je de ruimte om te brainstormen. Te ontwerpen. Te schuiven. Wij onderscheiden ons door originaliteit, maar ook door alles in eigen beheer te houden. Magazijn. Monteurs. Vervoer. Verbouwingen. We nemen alle zorg uit handen en leiden alles in goede banen. Dat is Keukenstudio Paul in een notendop. 

Kom eens langs. We schuiven graag met je aan tafel. Voor een prettig gesprek. Met welkome tips en eye-openers. Waarmee jij doet wat je wilt.

Ons team

Zie ons maar als een soort keukencoaches. We helpen je om in kaart te brengen welke keuken je precies wilt. Die ene unieke keuken die volmaakt bij je past. Bij je gevoel voor stijl. Je manier van leven. Je smaak van wonen. We begeleiden je bij het nemen van lastige beslissingen. Onze passie? Magnifieke keukens, comfortabele leefstijlen, blije gezichten.

Dit zijn ze, onze keukencoaches (v.l.n.r.): Lisa Celine, Joyce en Paul

We staan je graag te woord!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of het contactformulier.

 

Contact

(015) 310 15 69

info [at] keukenstudiopaul.nl

 

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

Contactformulier

To prevent automated spam submissions leave this field empty.