Kitchenaid: een prachtig statement in elke keuken

In 1919 vond Herbert Johnson, een ingenieur uit Ohio (VS), de eerste eierklopper uit. De vrouw van een collega noemde dit "het keukenhulpje (kitchen aid in het Engels) dat ze nooit had gehad". De naam KitchenAid was geboren. In 1927 volgde de introductie van de iconische KitchenAid Foodmixer. Geïnspireerd door de beroepswereld is het merk door de jaren heen voortdurend innovatieve oplossingen voor fijnproevers en koks blijven uitvinden en verbeteren. 

KitchenAid hanteert het motto ‘Serious About Food’. Dat gaat verder dan koken alleen. Het gaat over het ontdekken van de wereld met al je zintuigen. Het plezier van samen delen. En de manier waarop je je eigen stijl uitdrukt in de keuken.

Dit uitgangspunt resulteert in een assortiment van kleine huishoudapparaten, grote apparaten en toebehoren dat is geïnspireerd, ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met professionele chefs. Kwalitatief hoogstaande, stijlvolle en optimaal presterende apparaten. Die zich onderscheiden door hun tijdloze, aparte en krachtige design dat je keuken (nog meer) karakter geeft. 

‘Serious About Food’: dat is Kitchenaid. Een prachtig statement in elke keuken.

Klik hier om naar de website van KitchenAid te gaan >

We staan je graag te woord!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of het contactformulier.

 

Contact

(015) 310 15 69

info [at] keukenstudiopaul.nl

 

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

Contactformulier

To prevent automated spam submissions leave this field empty.