Intarsio

Zeg je Cesar, dan zeg je originaliteit.

Met dit ontwerp heeft Cesar zichzelf wederom overtroffen. Cesar houdt van symmetrie, maar niet van het gangbare, het verwachte. Zij creëren nieuwe verhoudingen en ontdekken iedere keer weer een andere soort schoonheid en emotie.

Harmonie. Proporties. Balans. Precisie. Zorgeloosheid. Sensaties.

Cesars Intarsio, met een focus op geometrie, is een keukenmodel op maat dat vaak wordt gekozen door zowel interieurontwerpers, architecten als kunstliefhebbers. Contrast binnen strak design en persoonlijkheid met een uniek karakter. Een keuken van eikenhout, deels massief en als contra-beweging een toepassing van twee soorten hout fineer.

De door Cesar ontworpen en gemaakte greep, die als het ware is ingelegd, maakt het geheel spannend en origineel. Een andere greep of greeploos behoort ook tot de mogelijkheden.

Het fijne van Intarsio is dat dit model heel mooi gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld het Willamsburg kookeiland of het wandsysteem The 50’s. Afzonderlijke componenten in perfecte harmonie!

Wil je Intarsio voelen, bekijken, beleven? In onze showroom tref je deze in een prachtige combinatie van hout met groen marmer en de originele grepen in de kleur “champagne”.

Wij staan voor originaliteit en met Cesar haal je een uniek ontwerp in huis op ongekend creatief niveau.

Kijk op onze site onder het kopje “inspiratie” om wat voorbeelden te bekijken en maak een afspraak om samen met ons de vele mogelijkheden te bespreken en out-of-the-box te springen!