Keukenstudio Paul bezoekt fabriek Cesar voor de nieuwste Italiaanse keukentrends

New York, Moskou, Istanboel: in de metropolen die de lifestyle trends weerkaatsen vind je de flagship stores van Cesar. Hét Italiaanse keukenmerk dat zich kenmerkt door passie, kwaliteit, design en eigenzinnigheid.

In Prammagiore staat de fabriek die al deze kwaliteiten samen brengt en hier prachtige eindproducten neerzet. Wij bezoeken de fabriek van Cesar minimaal tweejaarlijks, een klein feestje! Het is fijn om persoonlijk contact te hebben met de mensen die wij bijna dagelijks spreken aan de telefoon en waar wij intensief contact per mail mee hebben. Al jaren gaan wij bij hen op bezoek, want net als onze klanten willen wij voelen, zien en beleven. Het is inmiddels een beetje thuiskomen, we worden hartelijk ontvangen op het vliegveld en naar ons hotel gebracht om vervolgens uitgebreid (écht Italiaans) te eten en te praten over alle nieuwe ontwikkelingen.

Nieuwe materialen. Nieuwe kleuren. Comfort. Huiselijkheid. Precisie. Details. We zuigen alles op als een spons, onze zintuigen worden geprikkeld en we worden enthousiast van alle innovativiteit.

Als we de showroom van Cesar bezoeken zien we veel, heel veel, o.a:

  • de Unit, de adembenemende keuken op 'pootjes', zoals wij deze ook in de showroom hebben staan. Tegenwoordig ook volledig in 'Fenix' leverbaar waardoor de kleurmogelijkheden weer zijn uitgebreid. In de showroom van Cesar zagen we hem in de kleur Rosso Jaipur met op de hoek een rond blad (snack platform/ breakfast bar) waardoor je een soort bartafel creëert met een luxe uitstraling.

  • The 50's range, een modern 'shelving system' die in allerlei ruimten tot zijn recht komt, niet alleen de keuken maar ook de woon- of werkkamer. Een systeem met de behoeften van nu en een knipoog naar de jaren 50.

  • Williamsburg, een kook-spoeleiland geïnspireerd op de lijnen van moderne bruggen. Twee solide structuren met een rank blad als 'brug'. Hij is stevig en slank tegelijk en gemaakt voor verschillende sociale doeleinden.

  • Marmer, marmer en nog eens marmer. Niet alleen zwart-wit, zoals in je opkomt als je aan marmer denkt. Ook veel aardse, warme tinten met minder scherpe lijnen. Dikke bladen. Dunne bladen. Verschillende afwerkingen.

  • Intarsio, een keuken met gladde oppervlakken en een mooie dunne 'split' tussen de deuren. Deze lijken massief hout, maar zijn daadwerkelijk uitgevoerd in hout fineer. Ook hier weer een bijzondere marmersoort in grijs-geel-tint.

Wij zijn vol inspiratie teruggekeerd en kunnen niet wachten om weer mooie ontwerpen te maken voor onze klanten! Wil je meer weten over de laatste Italiaanse trends op keukengebied, neem dan contact met ons op.