Onze keukenstudio steekt van top tot teen in het nieuw

We hebben een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een compleet vernieuwde en nieuw ingerichte showroom. Wat is gebleven: we zijn nog steeds dé specialist in Italiaanse keukens voor heel Nederland. 

Waarom een nieuwe naam?

We zijn een jong bedrijf. Met een clubje enthousiaste keukenspecialisten. Laagdrempelig. Open. Persoonlijk. We doen niet moeilijk. Als je bij ons een advies hebt ingewonnen en je wilt bij een ander de prijs vergelijken: be our guest. Het gaat ons om tevreden klanten. Om blije gezichten in de keuken. Bij dat karakter hoort een frisse, makkelijke en prettige naam. Alsof we elkaar al jaren kennen. Daarom: Keukenstudio Paul. Goodbye met die ‘officiële’ naam Keukenstudio Paul van Vliet. 

Waarom een nieuwe huisstijl?

Natuurlijk. We hadden ook alleen onze naam kunnen aanpassen. Maar als we dan toch bezig zijn om ons op te frissen, doen we het ook meteen goed. Vandaar ook een nieuwe, verse, heldere huisstijl. 

Wat kun je verwachten in onze vernieuwde showroom? 

In drie woorden: onwaarschijnlijk veel moois. Van onze vorige showroom is alleen de vloer hetzelfde gebleven. We hebben onze ogen uitgekeken op de flagship stores van Cesar – mondiaal hét Italiaanse keukenmerk - en tegen Cesar gezegd: zoiets willen wij ook.  

Het resultaat? Compleet vernieuwde wanden en plafonds in de trendkleuren en -tinten van nu. Warm. Kleiachtig. Aards. Thuis. Vriendelijke, tonale uitlichting van de keukens met warme LEDs. Een ontvangst/bespreekhoek die duidelijk maakt dat je met keukenmaterialen werkelijk alles kunt maken wat je maar wilt. Zo mooi je maar wilt.   

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de nieuwe keukens! 

Op de begane grond laat Cesar zien wat zij verstaat onder Italiaanse stijl. Op een manier zoals alleen Cesar dat kan. Hier is onze showroom ingericht met vijf complete en volledig verschillende Cesar keukens.  Waaronder een glazen (!) demokeuken met alle werkende apparatuur. En vergeet ook niet de nieuwe Unit van Cesar te bewonderen.  De innovatie die hard bezig is om de wereld te veroveren. Bij Keukenstudio Paul staat hij opgesteld in retro zwart.  

Op de eerste etage maak je kennis met de keukens van ons huismerk Delcasa. Design en kwaliteit op een  aangenaam prijsniveau. Naast Delcasa staat hier ook een massief houten keuken opgesteld. Ambachtelijk. Robuust. En toch design. 

Ook in massief hout: onze winkel met vrijstaande apparatuur van het legendarische merk KitchenAid.    

En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar we hebben een beter voorstel. 

Kom gauw eens een kijkje nemen. Uw ogen zien meer dan onze pen kan beschrijven. En die verse kop koffie is zó gezet!